"Топлофикация Враца" дигитализира част от услугите си

Преминава към електронни фактури

"Топлофикация Враца" дигитализира част от услугите си | StandartNews.com

"В продължение на поетия ангажимент към потребителите, се грижим за осъвършенстване на клиентската политика. Искаме максимално да отговорим на нуждите на клиентите.", съобщиха от "Топлофикация Враца". От дружеството подчертаха, че техният стремеж е да пестят времето на абонатите и да предоставят информация по-възможно най-удобния начин - по телефона или онлайн.

Една от мерките, заложени в бизнес стратегията на „Топлофикация Враца“ за по-качествено обслужване, е преминаването към електронни фактури. "Клиентите могат да разберат каква е месечната им сметка онлайн, чрез въвеждане на абонатен номер или да изберат да получават Е–фактура“. Разработихме услугата „Е–фактура“, защото се спестява време и издаването и изпращането става с помощта на електронна поща и Интернет. Достъпът до електронните фактури е по всяко време от денонощието и на всяко място. Единственото необходимо е да имате достъп до Интернет. Разбира се, не на последно място, са и екологичните предимства на тази услуга, които биват оценени от все повече хора от различни възрасти.", напомниха от "Топлофикация Враца" От дружеството коментираха, че все повече клиенти имат желание да заменят хартиената фактура с електронна. "Смятаме, че е въпрос на време преминаването изцяло към електронен документооборот и в частност към електронно фактуриране, изпращане и приемане на електронни фактури. За нас в "Топлофикация Враца" създаването и поддържането на устойчива околна среда е основен приоритет, за това й въведохме „Е–фактура“ и приканваме абонатите да изберат този начин за получаване на сметките си.", посочиха от дружеството.

"Топлофикация Враца" откри единен телефон за по-бърза и удобна връзка на клиентите с предприятието. "На национален телефон 0700 89 032 клиентите ни могат да се свържат с нас по всички въпроси, свързани с услугите, които предлагаме или да подават сигнал при проблем. При авария или извършване на дейности по вътрешните отоплителни инсталации клиентите бързо и лесно ще получат необходимото съдействие от екипите на топлофикацията", напомнят от дружеството. Оттам уточняват, че ако проблемът възникне в извънработно време или през почивните дни, потребителите могат да се обърнат към Аварийна служба. "Обаждайки се на 0700 89 032, клиентите могат да получат актуална информация и за техните фактури, за начините и местата на плащане, за промоции и програми за поощряване на лоялните клиенти, за присъединяване към топлопреносната мрежа. При въпрос от страна на клиентите, който изисква детайлна информация или проверка, изпращаме запитването до нашите отдели за становище. След като съберем всички необходими данни, информираме клиента за резултата.", обясниха още от дружеството. От предприятието уточниха, че разговорът с оператор на националния информационен телефон 0700 89 032 е на цената на един градски разговор.

Поредната крачка към модерен и лесен отчет на консумираната енергия, от "Топлофикация Враца" намират в снемането на данните от индивидуалните топломери и водомери дистанционно. "С модерните устройства клиентите си осигуряват ежемесечно отчитане на консумираната енергия. Потребителите ще плащат 100% реалното потребление. С уредите за снемане на показанията от разстояние няма да се налага след края на всеки отоплителен сезон инкасаторите да влизат в апартаментите за отчет.", напомнят от топлофикацията.

Оттам посочиха, че с дистанционните модули се намалява възможността за неправомерно използване на топлинна енергия. "Дистанционният отчет ще улесни значително клиентите и ще им гарантира яснота и прозрачност при използването на услугите. Този начин на отчет на показанията за консумираната енергия е изцяло в услуга на потребителя.", добавят от "Топлофикация Враца". От дружеството посочиха, че клиентите могат за закупят от тях уредите за дистанционен отчет на доставни цени или на разсрочено плащане. Монтажът е безплатен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай