Петък,

Тодор Славков запали ефира! Каза къде живее Борисов

От: Редактор, кадри Карбовски архив -
21884
Тодор Славков запали ефира! Каза къде живее Борисов
A
A
A

Тодор Славков, внук на тоталитарния български лидер Тодор Живков, разкри в интервю за Мартин Карбовски, че къщата на Бойко Борисов, в която той беше сниман как спи до пълно с евро и злато шкафче, всъщност е неговата къща.

“Това е моята къща. Бях се притеснил да не съм забравил аз еврото там”, заяви синът на Иван Славков и Людмила Живкова.

“Тази къща беше построена от УБО за дядо ми. Тя е на 150 метра от вила “Калина”, където живее президента. Когато майка ми почина, се върна на УБО”, разказа внукът на бившия “първи”. Той също така се пошегува, че след като шкафчето е негово, няма нищо против някой да му “върне” съдържанието му. “Чаршафите, като гледам, са на Бойко”, допълни Тодор Славков.

С по-сериозен тон той обясни, че е невъзможно някой да е внесъл пачките и кюлчетата, за да злепостави лидера на ГЕРБ и бивш премиер.

“Аз лично нищо лошо не съм видял от Бойко. Започнах да изпитвам носталгия и симпатия към него”, допълни внукът на Тодор Живков, на който някога Борисов беше бодигард. “И аз така”, намеси се Мартин Карбовски.

“С тежката си клептомания, Бойко е като Еверест спрямо полуидиотите, които дойдоха след него”, заяви още Тодор Славков. Той призна, че при появата на Кирил Петков и Асен Василев и формацията им ПП на политическата сцена първо е изпитал оптимизъм.

“Нямам идея какво се случи после”, коментира внукът на Тодор Живков.

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com