Тити Папазов със смайващо признание

Скандалът трещи

Тити Папазов със смайващо признание | StandartNews.com

Тити Папазов заяви, че стои зад думите си, но осъзнава действията си, предава NOVA.

„Нито мога да се оправдая, нито мога да върна нещата. Ако не звучи като демагогия, при сега създалата се ситуация, логично е да трупам негативи. Нормално е да го осъзнавам. Не знам дали се срамувам, но осъзнавам, че е голяма глупост. От позицията на времето, все пак са минали 28 години”, обясни Папазов след острата обществена реакция към него заради скандално интервю в подкаста на рапъра Йонислав Йотов-Тото, където баскетболният треньор разказва как през 1995 г. насила остригал момиче, с което имал връзка месеци по-рано.

ВИЖ ОЩЕ: Страшен скандал с Тити! Вързал и остригал приятелка, България изригна

„Тя започна да се бори неистово за косата си. Не дава, дърпа се”, започва разказа си треньорът по баскетбол. Съседите чули писъците и се събрали пред вратата на апартамента, а той опитал да им обясни действията си, говорейки с най-напористия от тях: „Какво ще направиш, ако хванеш жена ти да се **** с най-добрия ти приятел? Каза ми: „Ще я убия!” Ето, виж, каква е разликата, аз само възпитателно я подстригвам”. 

„Ние имахме уговорка, но е несериозно да ви обяснявам. Имахме уговорка, че ако тя ми изневери, аз ще ѝ обръсна косата, а тя щяла да ми счупи фаровете на колата. Това не променя случилото се”, заяви Папазов пред NOVA.

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът трещи! Тото се извини заради Тити Папазов

В социалните мрежи певицата Йоана Захариева обаче обясни, че е била съученичка с въпросното момиче. По нейните думи то така и не успяло да превъзмогне станалото и никога повече не се върнало в училище. Освен това след „подстрижката” Папазов оставил момичето заключено с белезници за часове, докато го намерили близките му. Малко по-късно то емигрирало от България.

„Това категорично не отговоря на истината”, посочи Папазов.

Освен срещу баскетболиста, недоволство избухна и срещу Йонислав Йотов-Тото, който се смее на разказа на Папазов по време на подкаста.

Рапърът е отказал да говори пред NOVA, но поднесе извиненията си в канала си в социална мрежа за видеосподеляне.

„Смятам, че на такова нещо не трябва да се дава публичност. Клиповете в моя канал не са изтрити от докладвания, а са скрити от мен. Извинявам се, че не съм го преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история ще разкаже той. Моят смях е още по-обиден, с оглед на ситуацията към днешна дата. Извинявам се!”, каза Йотов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай