Страшен скандал с Тити! Вързал и остригал приятелка, България изригна

Покъртителна изповед на приятелка на жертвата

Страшен скандал с Тити! Вързал и остригал приятелка, България изригна | StandartNews.com

Цяла България настръхна срещу доскорошния си любимец Тити Папазов, след като той разказа как брутално се е изгаврил с гаджето си преди години. Паралелите със зверството, на което бе подложена 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора не закъсняха.

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът трещи! Тото се извини заради Тити Папазов

Известният баскетболен треньор сподели в подкаста на Тото в YouTube как е подстригал насила косата на свое бивше гадже, защото спала с негов приятел. Папазов разказва случката на фона аплодисменти и смях от пълна зала.

"Пристига тя. Може би щях да простя, но изнагля. Викам - да те питам нещо. Възпитателно ти дадох съвет как да контролираш нагона си - кога си игра със Суно? Получих адски некоректен отговор. И викам сега, понеже моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И започва процеса на подстригване“, заяви Тити Папазов.

"Действието се развива в панелка, при която, ако пръднеш силно на осмия етаж, със сигурност ще се чуе на третия. Тя започва неистово да се бори за косата си. Звъни се на вратата.

Там е някакъв съсед, който си е помислил, че става въпрос за изнасилване. Питам го - какво би направил, ако хване жена си да му изневерява с най-добрия му приятел, на което той отговоря "ще я убия!" Ето, аз само възпитателно я подстригвам, разказа гордо Тити.

Думите му обаче предизвикаха лавина от гняв. Проговори приятелка на подложената на гавра девойка.

За съжаление момичето, за което Тити разказа, беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България, написа в социалната мрежа певицата Йоана Захариева - Йоко.

"Ситуацията при Тото в предаването мина хей така, между другото. Той няма никаква вина за безрасъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега.

Тръпки ме побиха като чух как безцеремонно „човекът“ Тити Папазов се похвали пред множеството зрители в залата и интернет, как е постъпил с една момиче в креха възраст, нашето момиче, което нямаше още 18.

Само забрави да се похвали, че я е вързал с белезници за парното, преди да започне да я подстригва и я оставя така заключена между 24 и 48 часа, докато я намерят близките й.", сподели Йоко.

Така Папазов влезе в обяснителен режим. "Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15 март и инцидент отпреди 28 години", заяви Тити Папазов, оправдавайки се за разказа си пред Тото.

"Пълни лъжи са, че е била непълнолетна. Беше на 19 г. Това се случи в края на август, началото на септември 1995 г. Тя е родена на 15 май 1976 г. Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а", продължи баскетболният треньор пред "24 часа".

"Дори не знам защо разказах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави", допълни Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай