Тежък удар! Нумероложка взриви следващия парламент

Кои ще бъдат големите проблеми

Тежък удар! Нумероложка взриви следващия парламент | StandartNews.com

Може да се очаква, че работата на следващия парламент няма да е никак лека.

"Можем да очакваме различно 50-о Народно събрание. Според числото на следващия парламент той няма да има устойчиво бъдеще, камо ли пълен мандат. Меркурий не дава големи надежди за стабилност."

Това категорично заяви пред "България Днес" нумероложката Нели Колева по повод влиянието на числото 50 в сформирането на предстоящия български парламент.

"Депутатите, които ще влязат в следващото Народно събрание, ще бъдат в по-голямата си цел плахи и боязливи. Те ще са зависими от пари и ще търсят благополучие. Контактите, които създават, ще са колебливи и лабилни. При най-малката буря ще се прекършат", добавя експертката.

Предсрочните парламентарни избори ще се проведат на 9 юни тази година и ще бъдат избрани нови 240 народни представители, които ще положат клетва.

Все пак нумероложката вижда и надежда за следващия парламент. Числото 50, под което той ще работи, дава възможност и за някои добри практики:

"Планетата на числото 50 управлява социалните дейности. Затова може да се очаква, че народните избраници ще се вслушат в нуждите на хората и ще се опитат да им помогнат. Числото е добро и за делови и бизнес контакти."

"Очаквам следващото Народно събрание да завърши цикъла на досегашното управление и вероятно ще даде тласък към нещо ново. Някои от промените могат да бъдат неочаквани, инцидентни и да носят необходимостта от бързи и адекватни действия. Има индикация за конфликти", сподели пред "България Днес" и нумероложката Поля Докова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай