Страшни създания обикалят Женския пазар

Зомбита и вещици плъзват из тържището в почивните дни

Страшни създания обикалят Женския пазар | StandartNews.com

Зомбита и вещици тръгват из Женския пазар през почивните дни.

Най-страшното на предстоящия Halloween Weekенд Паzar на тази събота и неделя ще е да го пропуснете, казват от организаторите от общинското дружество „Пазари Възраждане“.

Зомбита на входа, черни дупки с отстъпки, кървави торти, черепи и кости, странна музика, детски кът с работилница за тиквени фенери, шантави костюми, награди и изненади на всеки щанд ще владеят Женски пазар. От 11:00 до 19:00 часа, на специалното Хелоунско сборище, с вход от към ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ще може да дойде всеки и да се докосне до един незабравим вещерски празник.

Вече станалият традиционен WEEKEНД ПАZAR на Женски пазар ще се проведе и тази събота и неделя, 30 и 31 октомври, но този път с духа на Halloween. И сега посетителите ще могат да открият специално подбраната селекция български производители и търговци, ресторантьори, фермери, пивовари, производители на цветя, книжни издателства, съвременно българско изкуство и млади таланти, музика и приятна атмосфера. Събитието се организира от „Пазари Възраждане“ ЕАД с подкрепата на Столична община.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай