Стотици изпратиха Камен Костадинов (СНИМКИ)

Храмът "Св. София" бе тесен за опечалените

Стотици изпратиха Камен Костадинов (СНИМКИ) | StandartNews.com

Стотици близки, приятели, политици и  футболни деятели изпратиха в последния му път големия демократ от ДПС Камен Костадинов.

Църквата "Св. София" се оказа тясна, за да побере всички опечалени, които искаха да си вземат последно сбогом с политика. Пред храма имаше огромно множество от хора, а вътре - венци от ЦОБ на ДПС, от почетния председател на Движението д-р Ахмед Доган, от лидера Мустафа Карадайъ и от дългогодишния депутат Делян Пеевски.

Да отдадат последна почит на Камен Костадинов в храма бяха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, всички членове на ЦОБ на ДПС, депутатите на партията, доайенът Юнал Лютфи, Емел Етем, Христо Бисеров.  

Последно сбогом с Камен Костадинов си взе Симеон Сакскобургготски, който заяви, че е държал да присъства на изпращането му, тъй като го познава от много години и смъртта му е голяма загуба за всички.

Потънал в скръб бе зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев, който призна, че обича Камен Костадинов като брат. Цонев носеше и ковчега на покойния.

Съболезнования на близките и почит към паметта на дългогодишния член на Изпълнителния комитет на БФС изказаха лично Борислав Михайлов и съпругата му Мария, както и Емил Костадинов.

"Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз изказват най-искрените си съболезнования към близките и роднините на големия професионалист и истински добър човек Камен Костадинов. Той никога няма да бъде забравен. Поклон пред светлата му памет!", се казва в съобщението на БФС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай