Стоичков на 56: За какво мечтае и каква е тайната на щастливия брак

Камата се ваксинирал с 3 дози, съветва българите да го направят

Стоичков на 56: За какво мечтае и каква е тайната на щастливия брак | StandartNews.com

Щастлив, радостен и здрав. Така се чувствам на 56. Мина една тежка година. Това каза в ефира на Нова телевизия най-известният български футболист в света Христо Стоичков, който днес има рожден ден. 

Попитан какво мисли за ваксинацията Стоичков сподели, че в началото много е чел по темата, допитвал се е и до експерти. 

„Като спортист съм имал ваксинации, бях треньор в Африка. Там задължително трябва да се ваксинираш. Вие мислите ли, че ако нещо не е добре ще се ваксинирам? Направете го. Само така ще се предпазите. Загубихме много приятели, роднини, близки. Както винаги българинът не вярва на нищо и на никой. Кой нормален човек ще направи ваксина, която ще увреди организма?“, каза той и добави, че е ваксиниран с три дози.

Попитан трудно ли е да имаш Христо Стоичков в къщи, той отговори, че не е, защото с жена му Марина така са си подредили живота. „Всеки знае какво трябва да прави, знае си задълженията. Никога не съм се напивал, не съм вдигал ръка. Когато стане нещо - излизам, за да отмине“, сподели той. По думите му, тайната на дългия и щастлив брак е уважението. „И компромисите“, добави футболната легенда.

Той сподели, че има две мечти – да направи интервю с Майкъл Джордан и Тайгър Уудс. Стоичков очаква до края на март да има зелена светлина относно плановете на ЦСКА да построи нов стадион на мястото на "Българска армия". "Мисля, че до към края на март всички, които са свързани с тази кауза, да кажат Да. Някога да си чула г-н Ганчев да каже, че иска от държавата пари. Други искат пари, ние не искаме. Ние искаме да ни разрешат да го направим", заяви легендата на българския футбол.

"Червеният дух никога не ни е напускал. Никога не сме се плашили от най-трудното. Ние преживяхме най-трудното. Слушам ги, че искат да правят нов национален стадион. За какво ти е? Няма хора, той стадион щял да прави. Дай на тези, които имат, да ни го направят, да си го поправят и помогни с каквото можеш", каза Стоичков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай