Слънчево и тихо време днес, стана ясно кога идат студовете

Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, в София - около 25°

Слънчево и тихо време днес, стана ясно кога идат студовете | StandartNews.com

Времето днес ще бъде предимно слънчево, в повечето райони ще остане почти тихо. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, в София - около 25°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 - около 12°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 22°-23°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

През повечето дни от седемдневния период ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 23° и 28°, малко по-ниски към събота; минималните температури ще бъдат най-често между 7° и 12°. В края на периода през страната ще премине студен атмосферен фронт. На места от запад на изток ще превали слаб дъжд. Температурите ще се понижат с 4-5 градуса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай