Скандално! Какво откри Гроздан Караджов в чекмеджето на чиновник

Служителят държал необработени документи за 140 млн. лева

Скандално! Какво откри Гроздан Караджов в чекмеджето на чиновник | StandartNews.com

Регионалният министър Гроздан Караджов е сменил част от кадрите в МРРБ защото са се представяли зле, а други сами са поискали да напуснат, защото не са издържали неговото темпо на работа, включително в събота и неделя.

Това обясни той в предаването "Лице в лице" по бТВ по повод упрек от президентството, че от министерствата са махани хора от служебното правителство.

Караджов посочи, че все още продължава да работи със служители от предишното правителство, а в първия месец не е сменил почи никого. Имало обаче хора, които са направили гафове.

„Намерихме в чекмеджето на един от служителите необработени сертификати, което означава документи за извършена работа по текущ ремонт и поддръжка от 2021 г. на скромната стойност от 140 млн. лв.“, посочи Караджов като по този начин даде пример за затлачена работа.

Смятам, че до момента реагираме адекватно на кризите, които се стовариха. Не съм видял нещо да спъва моята работа или да се спъва работата на някого от колегите. Това, което ни спъва, са множеството кризи – криза с война, която е на 300 км от нас, криза за зърното, за държавния резерв, който се състои от много елементи и тези заседания се проведоха доста експедитивно, коментира още регионалният министър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай