Скандален бизнесмен се изкара жертва на Борисов. Защо

Дамбовеца беше арестуван и по време на операция „Октопод“

Скандален бизнесмен се изкара жертва на Борисов. Защо | StandartNews.com

Пламен Стоянов – Дамбовеца и синът му Димитър бяха арестувани при сблъсъците пред парламента в началото на септември по време на антиправителствените протести.

Прокуратурата ме съди мен и беше много интересно да бъдеш в залата и да видиш. Според експертите аз и Димитър сме имали на главата 18 полицаи. Някои от тях твърдят, че са бити.

Полицаите коментират, че са жертва, а това са полицаи от Плевен и са жертва. А бойковите мекерета от Делта Гард ги крият, това са 4-5 човека. Ще има дело на второ четене. Маскираните като полицаи от Делта Гард са скрити.

Тези битите не идват. Твоят приятел от Банкя стои пред камерите и наблюдава протеста и разпореждат да ме бият. Това коментира бизнесменът Пламен Стоянов – Дамбовеца в ефира на "Евродикоф".

"През тези 12 години, в които Борисов управляваше, интересни неща стават. ГЕРБ вече пищи от полицейско насилие. Същите тези, които отгледаха Цветан Цветанов и всички свинщини, които са забравени. Осъдих ги в Страсбург, делото беше прието да се гледа като приоритетна, а след това като пилотна", каза още Дамбовеца.

Дамбовеца беше арестуван и по време на операция „Октопод“ през 2010 г., но така и не беше съден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай