Четвъртък,

Шокиращо! Ивайла Бакалова проговори за дете на Борисов

От: Редактор -
12186
Шокиращо! Ивайла Бакалова проговори за дете на Борисов
A
A
A

Защо, когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет за освобождаването на един арестант, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси? Това коментира моделът и жена до Веселин Денков Ивайла Бакалова пред "Евродикоф".

"След като човекът, с когото живея, беше арестуван, имах множество разпити в спецпрокуратурата. Интересът тогава беше много висок, но след като записах посредниците на специализирания съд и прокуратура никой не ме потърси.

Те си говориха с Господ и те можеха да направят всичко, поискаха не по-малко от 100 000 лева. Тогава интересът по дело, за което на всички беше ясно, че е скалъпено, беше безумен. На всеки един разпит спецпрокурорите питаха за Васил Божков, дали се познаваме, дали знам за организацията на протести", коментира Бакалова.

"Не искам да влизаме в детайли относно детето на Борислава Йовчева, но аз познавам Бойко Борисов от кампании през 2001г. Не съм го виждала от години. Той не ми е изпращал Борислава Йовчева. Тя се свърза с мен чрез приятелка с идеята да ѝ помогна да се установи в Дубай, да ѝ помогна с училище, с жилище, което да закупят.

Тя се свърза с мен и за мен веднага стана известно кое е това момиче и кое е това дете. За да се преместиш в Дубай бащата има основна роля във възпитаването на детето. Тя каза, че детето е нейно, води се на нейно име, защото бащата е много известен човек. На мен още тогава ми стана известно. От тогава никой не ме е потърсил", каза още Бакалова.

"За да ги кажа тези неща значи съм сигурна, а именно, че това дете е детето на Бойко Борисов. Оттам нататък е елементарно за властите и за прокурорите в България да се направят, че нищо не се е случило, както и че Борисов няма дете. Борисов явно не е доблестен човек и не може да застане зад своите постъпки, както и затова какво е направил 12 години на България", коментира тя и допълни, че когато се видят снимки на детето е абсолютно сигурно кой е бащата.

Припомняме, че пред Станислав Цанов бизнесменът Веселин Денков твърди, че е бил отвлечен с поръчка от Бойко Борисов? В първото си цялостно интервю и след престоя в затвора. "Мис България" Ивайла Бакалова проговори за записите със скрити камери, къщата на Бойко Борисов в Барселона и предизвиква Борисов да си направи тест за бащинство.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички