Шах! Искат зелен сертификат и на площада на Нова година

Пловдив въвежда КПП-та в празничната нощ

Шах! Искат зелен сертификат и на площада на Нова година | StandartNews.com

Само срещу валиден зелен сертификат ще могат пловдивчани да посрещнат новата 2022 година на открито в центъра на града под тепетата.

Всеки, който иска да присъства ще бъде стриктно проверяван на специално изградени КПП-та непосредствено пред и около сцената. Ограждението ще разполага с две обособени места за регулиране на потока от посетители – един за вход, и друг – за изход, съобщи "Марица"

Служители на Общинска охрана ще следят за спазване на мерките. Община Пловдив призовава публиката да се весели и празнува разумно, да не допуска струпвания и да спазва приетите противоепидемични мерки, с които да се гарантира здравето на присъстващите. 

Изискването за зелен сертификат първоначално не бе обявено. Мнозина останаха като гръмнати след решението за програма на открито да има подобни изисквания, пише "Марица". 

Музикалната програма ще започне точно в 22.00 часа. Ще чуем и видим „Керана и космонавтите“, култовата българска група „Диана Експрес“, танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Тракия“ и любимката на младите Дара. Водещ ще е Деян Славчев – Део. В 23.50 на голяма видеостена ще се излъчва пряко новогодишното обръщение на президента Румен Радев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай