Сестрата на самоубиеца от Петърч разкри жестока драма

Стоян бил брокер. Разказвал, че скоро ще направят ремонт на къщата

Сестрата на самоубиеца от Петърч разкри жестока драма | StandartNews.com

Най-вероятната причина за семейната драма е изневяра и ревност. Това заяви пред bTV сестрата на починалия мъж в софийското село Петърч, който преби приятелката си, след което се самоуби.

Навръх Великден 25-годишна жена съобщава на полицейски патрул, че мъжът, с когото живее, ѝ е нанесъл побой, опитал е да я изнасили и да я удуши. Започват да го издирват. А в това време той се обажда на сестра си.

„Брат ми звънна и ми каза, че е хванал жена му в изневяра. Момчето попитало: „Ти ли ще ставаш баща на детето ми?“. Брат ми е превъртял, пребил я е и се е скрил тук. Изневерява, той толкова обичаше детето, всичко даде за него накрая и живота си даде. Каза, че няма да лежи в затвора, защото я е пребил. Много го тормозеше жена му, а той умираше за нея“, разказва Светлана.

Полицията установява, че мъжът е в къщата, която семейството купило наскоро. Когато пристига патрулът, полицаите чуват изстрел. Викат психолози и барети. Хората от съседните къщи са помолени да стоят по домовете си от мерки за сигурност.

„Полицаите казаха: „Прибирай се вътре и не излизай“ и аз се прибрах и не излязох“, казва съсед.

„Една полицейска кола спря напряко, минаха полицаите и казаха да не излизаме, че в къщата имало въоръжен мъж и се стреля И се чу само един изстрел. После до 8 ч. го молиха да излезе, обаче никакъв отговор“, разказва съседката.

Стоян бил брокер. Разказвал, че скоро ще направят ремонт на къщата и ще се преместят да живеят в Петърч.

„Добро момче се виждаше, радвахме се, че млади съседи ще имаме, а то какво стана“, споделя съседката.

Сестра му е първата и последната, която разговаря с него.

„Како, разчитам на тебе. Оставил съм нещо за Тони“, предава последните му думи Светлана.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай