Секс скандал в градския транспорт! Палава дама без книжка похити рейс

Перник пропищя от дамата

Секс скандал в градския транспорт! Палава дама без книжка похити рейс | StandartNews.com

Чудо невиждано в градския транспорт на Перник. Палава червенокоса дама завъртя главата на няколко от шофьорите от обществения превоз и те й предоставиха да кара автобусите. Момата се снима и пусна клиповете във социалните мрежи, предаде сайтът „За Перник”.

Кадрите показват, че разголената дама е изпълнявала цели курсове. Един от тях е по линия №17. В интерес на истината палавата шофьорка се справя много добре, а пътниците едва ли подозират, че тя няма книжка.

Клиповете обаче достигнаха до ръководството на градския транспорт, които извършиха незабавна проверка. Засега е установено, че поне един от шофьорите е предоставял автобуса си.

Не е редно тя да го управлява и е недопустимо наш служител да предоставя на трето лице пътното превозно средство, затова сме взели адекватни мерки, шофьора е отстранен от работа. За това момиче има пуснати жалби в полицията от двама наши служители и има предистория. И затова е най-добре да се преустанови тази практика, защото дружеството е ново, автобусите са нови, както виждате", каза Лазар Вълчев, управител на "Градски транспорт - Перник".

Жалби срещу момичето има и от контрольори заради това, че им взела билетите, за да ги продава. В профила му в социалните мрежи се вижда, че момичето е голям фен на градския транспорт. За да работи там обаче, трябва да изкара категория и да се яви на конкурс за шофьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай