Седмичен хороскоп. Финансови проблеми за едни, успехи за други

Какво чака всяка зодия

Седмичен хороскоп. Финансови проблеми за едни, успехи за други | StandartNews.com

Новата седмица ни носи динамика, емоции, но и нови проекти. 

Овен

Работете старателно и по възможност използвайки доказали ефективността си техники и технологии. Търсете начин за внедряване на най-новите постижения от вашата област в текущата си работа. Ако бизнесът ви е самостоятелен, ще успеете да го разширите и да повишите приходите си.

С добри перспективи за развитие са новоназначените и младите специалисти. Ще получат активна помощ и подкрепа от колектива, към който са причислени.

Телец

Обстановката ще е доста напрегната, на моменти конфликтна. Ще се наложи да реагирате светкавично, но с прословутото си търпение, за да не допуснете грешка или да не навредите на самите себе си.

Част от проблемите ще са свързани с професионалните ви задължения, а друга част с уреждане на имуществени въпроси. Партньорските отношения също ще са леко проблемни, не се намесвайте в чужди решения.

Близнаци

Успешно ще се справите с всички задачи, чието изпълнение е обществено значимо. Периодът ще е сравнително спокоен. Дотолкова, че на моменти ще ви се иска да излезете извън рамките на динамичния си стереотип, макар и за малко.

Ще се наложи да се реванширате на близък приятел за направена преди време услуга или пък набързо да се разплатите с някой от кредиторите си. Ако в момента разработвате нов проект, ще е свързан с допълнителни разходи.

Рак

Не прекалявайте с амбициите, поставяйте си изпълними задачи, защото ще се наложи да се справяте с тях самостоятелно. Не е изключено да се скарате и даже да се разделите с някого от партньорите си, установявайки че е ненадежден.

Финансовото ви състояние ще е нестабилно. Приходите ви ще са в рамките на очакваното, но разходите за децата, бита или семейството може да се увеличат ненадейно. Запазете спокойствие, на един по-късен етап ще възстановите баланса, съветва az-jenata.bg.

Лъв

Конфликтна тема ще са финансите. Те вероятно ще станат причина за остри разногласия на всички нива и във всички групи – професионален колектив, семейство, роднини. Избягвайте крайните решения. В такива моменти „златната среда“ е за предпочитане.

Обстановката на работното място също ще е леко проблемна, заради опитите на някого от участниците ловко да прехвърли задълженията си върху останалите. Отстоявайте интересите си, но по възможност с "мирни" средства.

Дева

Енергетиката ви ще е стабилна, но е за предпочитане да ограничите максимално социалните контакти. Не са изключени неприятности, предизвикани от хората от обичайното ви обкръжение. Наблюдавайте поведението им. Ако забележите, че някой се опитва да ви манипулира или използва, намерете начин да се противопоставите своевременно. Семейните разправии ще са на материални теми или пък заради разпределение на битовите задачи.

Везни

Събитията ще са динамични, но и удовлетворителни. Ще разполагате с благоприятни възможности за професионален напредък, стига да успеете да се възползвате от тях. Силите ще ви стигнат за всичко. В основата са успехите и оптималната лична организация, която зависи изцяло от вас.

Ще можете да довършите някои проекти и дори да подготвите старта на следващите. Подредете приоритетите, припомнете си старите грешки и не прекалявайте с амбициите.

Скорпион

Сравнително успешен период, в който е възможно да получите допълнителни приходи. Контактите със задграничните партньори или такива, които са на голямо разстояние ще са интензивни и удовлетворителни. Безпроблемно ще се осъществят и пътуванията, независимо дали са лични или служебни.

Не е изключено да получите изгодно предложение за нова работа или за промяна на позициите в настоящия си колектив. В известен смисъл ще е свързано с риск и може да ви принуди леко да промените плановете си, но все пак ще сте доволни.

Стрелец

Личните преживявания и прекалените емоции може да навредят на професионалните ви позиции. Постарайте се да не променяте характера на връзките си. Не превръщайте деловите в лични или обратно, защото последствията ще се окажат по-лоши, отколкото си представяте. Нито работата ще е работа, нито приятелството - приятелство.

Съобразявайте изказванията си с характера и позициите на събеседниците, за да не се окаже, че отстоявайки разгорещено разбиранията си, създавате врагове. Действайте с умерено темпо и по възможност без да привличате прекалено много вниманието към себе си.

Козирог

В професионален план периодът ще е успешен. Ще сте доста ангажирани, но и доволни от направеното. Напредъкът ще се осъществи благодарение на стари познати, с които ще възобновите отношенията си. Пак благодарение на тях ще си осигурите надеждни партньори или спонсори.

Приходите ви ще са сравнително редовни, макар и малко по-ниски от очакванията. Ако ги разпределите и използвате пестеливо, ще ви стигнат за ежедневните нужди, че и за някои по-нискотарифни развлечения.

Водолей

Финансовото ви положение ще е стабилно. Доходите незначително ще се повишат, а намаляването на разходите ще зависи изцяло от самите вас. Проблемите ще са свързани предимно с бизнеса и професионалните изяви.

Може да се появят моменти на неразбиране с партньорите, колегите, закъснения на доставки, недоразумения с инвеститори, кредитори, държавната администрация. От значение е да не си изпускате нервите и да не прекалявате с претенциите.

Риби

Неприятностите, доколкото ги има, ще дойдат от близките ви. Може да ви разочароват с дума или жест, да изпитате неудовлетворение от степента на разбирателство. Не бързайте да се отчайвате и да водите изяснителни разговори. Окуражаващото е, че на работното място събитията ще се развиват спокойно и според предварителните ви очаквания.

Обстоятелствата ще са благоприятни за довършване на вече започнатите занимания. Нищо няма да ви принуждава да бързате, разпределението на задачите ще е според възможностите ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи