Разкриха! Защо се е прострелял Красимир Анев

Дали версията е очаквана и логична

Разкриха! Защо се е прострелял Красимир Анев | StandartNews.com

Излезе версия за инцидента с биатлониста Красимир Анев, който се простреля и в момента е още в тежко състояние.

Красива служителка в армията вероятно е причината за шокиращия инцидент до язовир „Дренов дол“ край Кюстендил на 1 ноември, при който европейският шампион по биатлон за 2019 г. Красимир Анев се простреля в корема, пише „Телеграф“. Бившият национал на България в зимния спорт също е военен и от началото на 2021 г.. е инструктор по физическа подготовка към ВВС.

Сигналът за инцидента е подаден от жена, с която Анев е имал любовни отношения до средата на лятото. Двамата са се запознали в армията, но след това тя била преместена от Самоков в Кюстендил. Това довело до разочарование от страна на биатлониста и към някои от командирите в службата.

Именно към въпросната дама тръгнал Красимир Анев в сряда. Към района около мястото, където е пострадал, често се отправят и двойки за усамотение. Той е открил военнослужещата в компанията на друг мъж, споделят близки до спортиста.

Според една от версиите, по които работят разследващите, Анев е опитал да се самоубие със законно притежавания пистолет, но по някаква причина изстрелът е бил отклонен и той не е пострадал смъртоносно. Не е изключено да е имало и спречкване, при което изстрелът да е произведен случайно.

Към любовната драма на Анев насочва и последната публикация в профила му във Facebook. Той е споделил на стената си нова профилна снимка на свой приятел с цитат на Павел Вежинов: „Всяко предателство започва с доверие“. Коментарът на Анев е „Абсолютна истина“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай