Радост Тодорова очарова Америка

Радост Тодорова очарова Америка | StandartNews.com

Талисманът на националите ни по футбол е в топ 10 за "Мис Вселена"

Американците са очаровани от "Мис Национален отбор по футбол" Радостина Тодорова. Хубавицата от седмица е в Лас Вегас, където тече подготовката й за международния финал на най-престижния конкурс за красота - "Мис Вселена". Както вече стана ясно, прелестната врачанка влезе в Топ 10 на най-харесваните момичета в социалната мрежа Фейсбук. Радост и конкурентките й постоянно заснемат фотосесии, като при последната нашето момиче привлече вниманието. Докато повечето хубавици танцуваха, то чаровната българка предпочете да демонстрира умения с топка. Радост застана пред фотообективите, облечена в оригинален екип на българския национален отбор по футбол.

"Нашата Радост доказва в Америка, че българките са от най-красивите жени в света", гласи съобщението на страницата на родната миска във Фейсбук.

Галата в Лас Вегас е на 20 декември и ще бъде излъчвана директно по телевизия FOX. "За съжаление, нашият FOX в България е различен от този в Щатите - така че няма как да гледате конкурса на живо. Но поемам отговорност да разуча нещата и да намеря онлайн стрийм, който да споделя с всички", уведоми почитателите си Радост Тодорова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай