Скандал с министерски съветник заради болно дете

Мустафа Емин е вдигнал скандал в столичната болница

Скандал с министерски съветник заради болно дете | StandartNews.com

След публикациите в медиите, свързани със съветника в политическия кабинет Мустафа Емин, ви уведомяваме, че извършваме проверка на случая, за установяване на истинността. Веднага след това ще бъдат предприети необходимите действия. Това заявиха в позиция до медиите от Министерство на отбраната.

По-рано през деня стана ясно, че съветникът на министъра на отбраната Тодор Тагарев - Мустафа Емин е вдигнал скандал в столичната болница "Пирогов". Той е поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото с малка раничка.

Случката за отношението на съветника на Тагарев разказва работеща в здравното заведение, като публикацията ѝ е споделена от фейсбук страницата на "Пирогов".

В политическа партия "Движение ДА, България" е получен сигнал за инцидент с участието на члена на Националния съвет Мустафа Емин в болница "Пирогов", станал на 28 август. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

"Да, България" не толерира каквито и да било прояви на арогантно поведение и злоупотреба с властови позиции. Това е абсолютно несъвместимо с човешките норми и етичните правила на организацията. За пълно изясняване на фактите и обстоятелствата около случая е сезирана  Националната контролна комисия на партията. След изготвянето на доклада ѝ ръководните органи ще вземат решение за последващи действия в рамките на партията, добавиха от партийния пресцентър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай