Прокуратурата за Сашко: Разследването продължава. Бащата: Бог е велик!

 Версиите са повече от една и ще се работи по всички тях.

Прокуратурата за Сашко: Разследването продължава. Бащата: Бог е велик! | StandartNews.com

За момента не са констатирани следи от насилие по тялото на 12-годишния Александър, който вчера бе намерен след почти 9 дни издирване. Това съобщи Албена Стоилова от прокуратурата в Перник на специален брифинг пред медиите. 

"За първи път можем да се поздравим така от много време насам. Това се случва благодарение на усилията на хилядите доброволци и професионалистите, които доведоха издирванета на Сашко до успешен край. Краят на издирването, обаче, съвсем не значи край на разследването, което ще продължи, за да се установи дали Сашко е станал жертва на престъпление", посочи Стоилова.

 Версиите са повече от една и ще се работи по всички тях.

Бащата на Сашко пък написа пост във Фейсбук:

"Прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми приятели, които бяха до мен през цялото време, пред всички хора, които денонощно търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха", написа снощи Александър Цветанов. 

"Поклон пред упоритостта на директора и заместник-директора на полицията в гр. Перник - г-н Млеканов и г-н Николов, които заявиха че никога няма да се откажат. Поклон пред кмета на Перник г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни начини. А за хората с криле Веселин и Милко - делтапланеристите, които го намериха - благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е велик!", сподели още бащата. 

История за Чудото: Кои са героите, намерили Сашко

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай