Продължава ужасът на Динко! Кой му спасява живота

Почина и негов близък приятел

Продължава ужасът на Динко! Кой му спасява живота | StandartNews.com

Голямо нещастие застигна Динко от Ямбол. Животът му се преобърна за миг и вече нищо няма да е същото. Динко на косъм се е отървал от най-лошото.

Както  "Петел" писаq Динко Вълев от Ямбол е в тежко състояние, след тежък инцидент край Девня при издърпване на обърната цистерна.

Той е бил поставен в гипсово корито заради множество счупвания.

Драмата за Динко продължи по ужасен начин. Пред болницата внезапно почина и негов приятел, който му е оказал помощ, известният бизнесмен във Варна - Георги Колев. 

Екип, ръководен от проф. д-р Диян Енчев, ще извърши в УМБАЛСМ „Пирогов“ първата от серията тежки операции на Динко Вълев.

Ямболският бизнесмен пострада тежко при инцидент край Девня.

Той е със счупени прешлени, таз, ръка и множество други наранявания. Заради тежкото му състояние нито един от лекарите в МБАЛ „Света Анна“ във Варна не се ангажирал, че може да помогне на Динко Вълев.

Малко преди да влезе в операционната тази сутрин, Динко говори пред "Флагман".

„Истина е, пострадах много тежко, но съм в най-сигурните ръце. В „Пирогов“ съм при най-големия специалист в ортопедията – д-р Диян Енчев, който е уникален специалист. Благодаря на всички приятели, познати и непознати, които ми писаха. Тяхната подкрепа ме държи!“, каза Динко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай