Продават на търг тоалетна с изглед към морето

WC-то конфискувано от хотел заради дългове

Продават на търг тоалетна с изглед към морето | StandartNews.com

Съдебен изпълнител от Бургас извади на публичен търг оборудвана хотелска тоалетна край морето.

Санитарният възел е обявен за продажба от ЧСИ Таня Маджарова с начална цена от 1760 лева или приблизително за 900 евро, съобщи "Монитор".

WC-то се намира в малък семеен хотел в Китен, на метри от брега на морето. От публичната обява за продажбата става ясно, че тоалетната е извадена на тезгяха заради неразплатен дълг от собственика на хотелската сграда "Бг Вижън" към частно търговско дружество.

Тоалетната, която се намира в приземния етаж, е обособена като самостоятелен обект и има собствен идентификатор, поради което и няма законова пречка да бъде продадена отделно от хотела. Засега обаче кандидат-купувачи не са се явили.

Новината за предстоящия търг на който ще се продава тоалетната вече е обиколила Китен и съседните курорти и местните хора с интерес очакват дали някой ще си купи тоалетна.

В обявлението на ЧСИ е посочено, че изваденият за публична продажба санитарен възел е с площ от 5 кв. м.

Помещението е облицовано с гранитогрес и фаянс и е оборудвано с тоалетна чиния, мивка и душ. Оферти от потенциални кандидат-купувачи се събират до 28-ми март, а на следващия ден ще се проведе и търга. Тогава ще стане ясно дали хотелът ще остане без една от тоалетните си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай