Предупреждение от Азарей! Кой да внимава много

Ще бъдат засегнати най-вече финансите на хората и по-специално парите

Предупреждение от Азарей! Кой да внимава много | StandartNews.com

В 7:14 часа на 15.05.2022 година, понеделник, настъпва пълно лунно затъмнение в знака Скорпион. Затъмнението ще се наблюдава в Западна Европа, а от България ще се види само част от началото му.

Когато говорим за затъмнение по оста Телец - Скорпион ще имаме предвид, че ще бъдат засегнати най-вече финансите на хората и по-специално парите. Това означава риск за кредитополучатели, застрахователи, фондовете на Европейския съюз, финансите на акционерните дружества.

Българското правителство е желателно да внимава с европейските партньори и НАТО, управлението на европейските средства и особено с приемане в Еврозоната.За България е добър знак, че затъмнението няма да се наблюдава, но влиянието върху Европейската икономика ще ни засегне.

Образователната ни система ще изпита затруднения. На дипломатическата арена ще се изисква твърдост, разум и висш пилотаж, за да се избегнат ненужни грешки в дискусиите с нашите съседи.

За по-леко преминаване през изпитанията на времето ще помогне, ако се помолите по време на кулминацията на затъмнението в 07:14 ч, пише Марица..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай