Предателство? Кои забиха нож в гърба на Вергов

Свързано е с постановките, в които играе

Предателство? Кои забиха нож в гърба на Вергов | StandartNews.com

Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвиния, че я е пребил, но колегите му малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо го махната от шоуто на Нова тв "Като две капки вода", а сега е заменен в спектакъл, в който участваше със своята учителка по актьорско майсторство Цветана Манева – „За любовта“, пише Уикенд.

Това е единственото представление в което към момента се изявява Цветана Манева.

Освен Манева в него бяха ангажирани нейният любим ученик - Юлиан Вергов, както и Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов. Боряна Братоева и др. 

Първото име, което изчезна от проекта след разразяването на скандала с Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев, който досега не се е изказвал официално по темата. Когато след месеци мълчание по темата Веров обяви позицията си, много родни артисти застанаха зад него. Сред тях обаче не бе и Стефан Вълдобрев.

От 24 април се очаква на мястото на Вергов в „За любовта“ да излиза колегата му Александър Сано. 

Всички обявени към момента представления след тази дата са без Юлиан. Яна Борисова официално застана на страната на актьора в конфликта му с Диана Димитрова. 

„Никога няма да спра да защитавам актьорите, с които работя. Никога няма да позволя да ги обиждат, заплашват или нараняват. Нямам други средства, но имам... думите! Внимавайте! Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. Аз се гордея с това“, написа Борисова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай