България на три морета за празника

Тениски с картата на страната ни от времената на Симеон Велики

България на три морета за празника | StandartNews.com

Мечтата за „България на три морета“ може да бъде открита на промоция в Интернет. Тениски с картата на страната ни от времената на Симеон Велики са пуснати на промоция в интернет покрай националния ни празник, пише Монитор.

Патриотични облеклa могат да бъдат открити във всеки специализиран сайт за щампирани дрехи и дори в тези за шеговити подаръци. За да се сдобием с тениска с лика на цар Симеон, ще трябва да броим между 18 и 25 лв. в зависимост от платформата, която сме избрали за поръчка.

Владелят обаче не е единствената фигура, символизираща патриотизма на българина, мрежата изобилства от облекла с лика на революционери като Христо Ботев и Васил Левски, чиито цени вървят между 17 и 20 лв.

Рокля за майката или бебешка дреха в духа на миналото излизат между 11 и 33 лв. За да допълним визията си за празниците като 3 март, 6 и 22 септември пък се предлагат чанти и бижута с шевици.

„Торбите” от органичен памук вървят за малко под 10 лв., а сред десените са маслодайна роза и танцуващи момък и мома. В категория бижута можем да избираме между гривни и колиета с различни шевици на цени от 12 лв. за бижу или 24 лв. за комплект.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай