Последен топъл ден, застудяването ще започне през нощта

Минималните температури бъдат между 0 и 5 градуса, а максималните между 12° и 17°

Последен топъл ден, застудяването ще започне през нощта | StandartNews.com

И днес времето ще е предимно слънчево. След обяд от северозапад облачността ще започне да се увеличава и през нощта срещу петък в крайните северозападни райони ще завали дъжд. Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от югозапад, в югоизточните райони ще е временно силен. Минималните температури бъдат между 0 и 5 градуса, а максималните между 12° и 17°, в София 12°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, по южното крайбрежие временно силен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 15 и 17 градуса. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Слънце и над планините. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 4°.

През следващите два дни до края на тази и в началото на новата седмица времето ще е предимно облачно, на места със слаби валежи от дъжд. Сняг ще превалява в планините в Западна България, а в събота и в северозападните райони. Температурите ще се понижат и през повечето дни минималните ще бъдат между 1° и 6°, а максималните между 5 и 10 градуса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай