Покъртителен разказ на блъснатите майка и две деца

Дъщерите на Елена Саймън не искат да са повече в България

Покъртителен разказ на блъснатите майка и две деца | StandartNews.com

Покъртителен разказ на блъсната майка с две деца. Благодаря на Господ, че ги държах, защото когато отскочих след удара, полетяха с мен, а не отидоха под колелата, заяви Елена Саймън пред бТВ. Жената и двете й дъщери – близначки на 9 години, бяха пометени от кола на пешеходна пътека.

Жената е с комоцио. Инцидентът става в първия ден от лятната почивка на семейството в Несебър.

Пешеходната пътека е изключително натоварена. Младата дама е стигнала до средата, когато автомобилът я блъска и тя отскача нагоре заедно с двете си 9-годишни близначки.

„Бяхме тръгнали с двете ми дъщери в 10:15 часа за плажа. И в Чикаго, и тук, винаги когато пресичаме улици им казвам, да се оглеждат и когато няма коли, да пресичат. Винаги правим това на пешеходна пътека. Така и направихме във вторник – огледахме се. Колите отдясно спряха и тръгнахме да пресичаме. В момента, в който бяхме на средата на пешеходната пътека, усетих страшен удар и повече не си спомням“, разказва Елена Саймън. 

„Свестих се накрая на улицата. Хора ме плискаха с вода, а децата пищяха около мен и крещяха „Мамо, добре ли си? Моля те, не умирай“, добавя тя.

„И двете момичета са ударени. Благодаря на Господ, че ги държах. В момента, в който колата ме удари, отскочих и съм ги дръпнала нагоре с мен. Иначе щяха да са под колелата“, казва пострадалата.

„Плановете за хубава почивка и за всичко, което им разказвах за България рухнаха. Говорих им колко е красиво и какви места имаме да посетим. Съжалявам за тях, че имат толкова неприятно преживяване в България! Сега те не искат да излязат на улицата, искат да си тръгваме. Това е ужасно неприятно за мен. Не искам да оставят с такъв спомен за родината ми“, споделя тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай