ОН КЛИНИК черпи с 25% отстъпка за юбилея си

ОН КЛИНИК черпи с 25% отстъпка за юбилея си | StandartNews.com

Вече 10 г. са №1 в битката с хемороидите и възвръщането на мъжката потентност

"ОН КЛИНИК" раздава подаръци за 10-ия си рожден ден. През ноември медицинският център с филиали в София, Варна и Бургас има юбилей и черпи пациентите с 25% отстъпка. "ОН КЛИНИК" са се утвърдили като водеща клиника в четири направления: премахване на хемороиди и фисури без операция, лечение на псориазис без хормони, иновативна терапия при незарастващи рани на краката и възстановяване на мъжката потентност.

30% от мъжете периодично и постоянно се сблъскват със затруднения в сексуалния си живот, признават специалистите. А в "ОН КЛИНИК" имат ноу-хау и богат опит в справянето с проблема. Лекарите обясняват, че 5 са основните състояния, които затрудняват върховите постижения на господата в спалнята: * Възниква ерекция, но половият акт не превишава 5 минути

* По време на или преди самия акт половият член се отпуска
* Недостатъчно силни и притъпени сексуални усещания
* Намаляване на количеството на спермата по време на оргазъм
* Отслабено полово желание

Причините за неудачите в спалнята могат да са и здравословни - например диабет, хипертония, сърдечно-съдови заболявания, склероза, проблеми с простатата. Но добрата новина е, че са преодолими. Лечението в ОН КЛИНИК може да възстанови потентността на мъжа, без значение от възрастта му. "Сексуалното удоволствие вече е въпрос само на личен избор", категорични са специалистите.

Затова - побързайте да се запишете за преглед и да се възползвате от 25% намаление в "ОН КЛИНИК" на тел. 0700 119 19 или на онлайн платформата с 24-часов достъп: ЗАПАЗИ ЧАС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай