Охранители на казина викани на протестите

Това съобщи във Фейсбук писателят Христо Стоянов

Охранители на казина викани на протестите | StandartNews.com

Охранители на казина от цялата срана са привиквани да протестират в столицата под угроза от уволнение. Това съобщи във Фейсбук писателят Христо Стоянов, който получил сигнал за това като лишно съобщение в социалната мрежа.

В него се разкрива как охранители от казина в страната са викани да протестират в столицата. Ако не участват ги грози уволнение, става ясно от пост във Фейсбук на Стоянов.

"Получих това писмо в личните си съобщения... Просто не мога да повярвам.

Преди години пишеха самоотлъчки, ако не отидехме на манифестация на Девети септември, Първи май, Седми ноември... Само си мисля, че тези, които свикват в запас демонстранти искат едно - промяна на системата. Пардон - връщане на развития социализъм...

Не е ли време да го завием, да не настине този социализъм... Наистина е страшно това...", коментира на страницата си във Фейсбук писателят Христо Стоянов и публикува сигнала (правописът е запазен):

"Не знам на кого да сигнализирам които ще ме разбере правилно освен на когото имам пълно доверие.

Внука ми работи като охрана на казино,днес има обаждане от собствениците да идват в София за протестите и ако някой не отиде, знаете какво ще се случи.Това много ме притеснява и понеже е на тридесет години не мога да му обясня".

Съмнения за платени протестъри, агитки и привикани по всевзъзможни начини участници има още от първия ден на митингите

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай