Обвинение: караш ролс ройс и наводняваш съседите

Пловдивчанин нападна известен бизнесмен

Обвинение: караш ролс ройс и наводняваш съседите | StandartNews.com

Част от циментовата плоча на тавана в пловдивски апартамент рухна, а инцидентът по чудо се размина без пострадали. Причината за голямата беля е теч, появил се преди 6 години. Падналият бетон е в хола на пловдивчанина Георги Бечев.

Над апартамента на Бечев има открита тераса с площ от 120 кв. м. Тя е част от мезонета на бизнесмена Желю Ганчев, чиято фирма в Асеновград произвежда бебешките пюрета със същото име, пише Марица.

„След последния сняг таванът ни в хола съвсем протече. Слагахме легени отдолу, за да спасяваме паркета. Със семейството отидохме през уикенда на почивка и като се върнахме, заварихме катастрофата.

Виждат се дори арматурните железа на плочата”, обяснява стопанинът на пострадалия апартамент Георги Бечев. Казва, че вече се е отказал да разговаря с богатия комшия. Нямало смисъл.

„Вероятно са решили да сменят плочките и са увредили хидроизолацията”, предполага Бечев. Опитал да притисне бизнесмена да направи ремонт. Накрая дошли майстори, но според Бечев проблемът не е отстранен, защото в апартамента му продължава да тече.

Бизнесменът Желю Ганчев е категоричен - направил е ремонта както трябва. „Преди година и нещо дадох доста хиляди левове за този ремонт, може би около 10 хиляди. Не знам откъде идва тази вода в долния апартамент. Нямам идея за какво става въпрос”, коментира бизнесменът..

Таванът в апартамента на Георги Бечев не пада за първи път. При предишния случай парче от бетона се стоварило в детското креватче на сина му. Добре че детето не беше там, кръсти се Бечев.

Сигурен е, че кошмарът ще продължи, ако не се оправи хидроизолацията. „Аз ли трябва да дам 20-30 хиляди лева за терасата на „бедния” съсед, който кара кола за 1 милион лева, а не може да си оправи хидроизолацията", казва Бечев.

Съседите му от кооперацията на „Полковник Бонев” разказват, че бизнесменът кара ​ролс-ройс в два цвята, който е от лимитирана серия.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай