Нова версия за Денди. Имало ли е нападение?

Любомир Милчев може сам да си е причинил жестоката травма на главата

Нова версия за Денди. Имало ли е нападение? | StandartNews.com

Светският лъв Любомир Милчев - Денди може сам да си е причинил жестоката травма на главата, заради която в момента животът му виси на косъм. Според една от версиите, по които се работи, писателят е бил солидно почерпен с алкохол преди да бъде намерен в дома си с рана на главата, пише "Хотнюз". Твърди се, че е падал няколко пъти докато стигне до дома си, както и вътре в жилището.

Вече 5 дни продължава разследването по мистериозния случай, след като приятелят на писателя го намери в безпомощно състояние в жилището му на ул. "Иван Рилски". Досега няма данни Денди да е бил пребит, нито ограбен, но работата по тази версия продължава.

Милчев още е в тежко състояние в болница "Св. Анна", откъдето съобщиха, че са му направили втора операция. В петък от прокуратурата съобщиха, че се разследва опит за убийство на ексцентричния светски лъв. Разпитани са всички, с които Денди е контактувал, момчето, което го е намерило в дома му, прегледани са записи от камери в центъра на София, където Милчев живее. Апартаментът на Денди е бил заключен когато приятелят му се е прибрал в 2 ч. след полунощ в петък. Едва ли е тайна за някого, че Милчев в последните години тотално изпадна под властта на алкохола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай