Нова версия! Силиконката с 256 км/ч събра очите на полицаите

Ето показанията на Катрин Йорданова

Нова версия! Силиконката с 256 км/ч събра очите на полицаите | StandartNews.com

Мис Силикон Катрин Йорданова, която качи видео в социалните мрежи, че се лети по магистрала „Тракия” със 256 км/ч, събра очите на полиците с новата си версия по случай. Те заявила пред униформените, че не е управлявала колата, съобщи Атанас Илков, шефът на ГДНП. "Тя заявява, че не е управлявала автомобила, свалила видеото от интернет. Но това няма да спре нашите действия дотук", уточни той.

Припомняме, че моделът качи видео от кола, която се движи с превишена скорост. „След като станахме свидетели на това видео в интернет пространството, ние се самосезирахме и започнахме незабавна, спешна проверка. В хода установихме, че малко след като се появило това видео, тя е напуснала страната с друг автомобил. Но ние изчакахме да се върне и установихме нейното местонахождение. Проведохме разговори с нея, снехме писмени обяснения от нея и от баща ѝ. Тя категорично заяви, че автомобилът, който тя е управлявала, приличала с този”, разказва главният комисар.

Оказва се, тя е известна на полицията. За последните пет години има 15 провинения на пътя. „За превишена скорост, за колани, за неправилно паркиране. Налагани са санкции, но нарушенията, които тя е завършила по Закона за движение по пътища не предполагат лишаване от право да управлява МПС”, обясни той.

Автомобилът, който управлява Йорданова, не е нейна собственост. „Тя е ползвател, защото колата е лизингова”, съобщи Илков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай