Нов живот за Ружа Игнатова. Сензация от брат й Константин

Криптокалицата с нова самоличност

Нов живот за Ружа Игнатова. Сензация от брат й Константин | StandartNews.com

Мистериозно изчезналата измамница Ружа Игнатова не е убита, а е претърпяла поредица от пластични операции в клиника в Турция, след което е намерила убежище под напълно нова самоличност в някоя от най-топлите държави – Дубай или ЮАР, пише „Уикенд“.

Тази ексцентрична версия лансират хора, които са работили години наред с Ружа. Същото твърдял пред своя приятелка и брат ѝ Константин, който неотдавна се прибра в България, след като лежа близо 4 години в американски затвор.

„Кака е жива, но нямам никакъв контакт с нея. Тя ми праща знаци чрез общи познати. Знам, че в някакъв момент ще се обади”, казал й Константин Игнатов.

Братът на Ружа в момента отглежда детето на Крипто кралицата, което тя е родила чрез сурогатна майка 2 години преди да се изпари през 2017-а.

Според най-новият слух, след като през октомври 2017 г. Ружа Игнатова заминава с полет на нискотарифна компания от София за Гърция, тя се качва на яхта.

Мълвата редеше, че там е била безжалостно убита. Близки до Игнатова обаче твърдят, че Ружа целенасочено е пуснала този слух.

В действителност с яхтата тя била стигнала до Истанбул, където престояла около месец в една от реномираните клиники.

Там й били направени поредица от пластични операции, с които станала напълно неузнаваема. Сдобила се с легален турски паспорт и с напълно нова самоличност срещу солиден рушвет от 3 милиона долара, след което е заминала „в топлите страни” като турски гражданин.

Тук цари разнобой къде точно се е установила – според някои е избягала в ЮАР и именно затова е бил разстрелян Константин Каменов-Къро, който първоначално я бил приютил.

Според други обаче Ружа е отишла директно за Дубай, където днес обитавала просторно имение и си харчела милиардите на воля.

Ружа Игнатова, която е официалното лице на пирамидата OneCoin, крие внушителните 230 000 биткойна, купени за по 1 долар през април 2011-а – по-малко от 2 години след самото създаване на криптовалутата от Сатоши Накамото.

В момента съхраняваните на 3 флашки виртуални пари са с пазарна стойност около 16 милиарда и 100 милиона долара при цена около $ 70 000 за биткойн, разкри криминалист, ангажиран с международното разследване на най-голямата финансова пирамида в световната история.

На базата на официални данни нашите и чуждите служби са наясно, че Pyжa Игнaтoвa paзпoлaгa c 230 000 битĸoйнa, което се доказва в cъдeбни дoĸyмeнти, цитиpaни oт caйтa Віtсоіn.соm. Cъдeбнитe дoĸyмeнти ca пoдaдeни oт жepтви нa cxeмaтa ОnеCоіn и пoĸaзвaт, чe Игнaтoвa e пoлyчилa ĸpиптoвaлyтaтa oт члeн нa eмиpcĸo ĸpaлcĸo ceмeйcтвo в Дyбaй – шeйx Cayд, ĸoйтo e cин нa eдин oт нaй-бoгaтитe xopa в Дyбaй.

Огромната сума от биткойни, купени за безценица, е напълно достатъчна да компенсира 8-те милиарда долара, на колкото се оценяват щетите за всички измамени от менте валутата OneCoin, и все пак на Ружа да ѝ останат още $ 8 млрд. за черни дни. Това  я прави най-богатата българка.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай