НОИ с важна новина за пенсиите. Всички са доволни

Ето кога ще се плащат и обезщетенията за безработица

НОИ с важна новина за пенсиите. Всички са доволни | StandartNews.com

НОИ обяви графика за изплащане на пенсиите през март. Чрез пощенските станции месечните суми за възрастните хора ще се дават от 7 март (четвъртък) до 20 март (сряда). Преводите на сумите за мартенските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 март 2024 г.

Още на 29 февруари бяха изплатени паричните обезщетения за бременност и раждане, за отглеждане на дете до 2-годишна възраст и за осиновяване на дете до 5-годишна възраст за настоящия месец. Датата бе по-ранна с оглед на предстоящите почивни дни около националния празник 3 март.

Обезщетенията за безработица през март ще се плащат в средата на месеца – на 15 март (петък).

Информацията за всички видове плащания, извършвани от Националния осигурителен институт към осигурените лица и пенсионерите, се актуализира всеки месец и е достъпна през интернет страницата на института, рубрика „Календар на плащанията“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи
Бай....
преди 1 месец

Е.П.М. !

Откажи
Noname
преди 1 месец

Иииии голяма новина. Щях да падна. От кога я чаках. Кажете нещо дето не го знам.

Откажи
Йокин
преди 1 месец

Как пък разбраха,ЧЕ ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ?

Откажи
Svetla
преди 1 месец

Ami da,taka trqbva Ni kycheb,ni kote

Откажи