Най-големият открит целогодишен комплекс в Европа - Quartal District - стартира от 1 март

Новият Quartal e изграден от 61 морски контейнера и е с фокус храна и събития

Най-големият открит целогодишен комплекс в Европа - Quartal District - стартира от 1 март | StandartNews.com

Новият Quartal e изграден от 61 морски контейнера и е с фокус храна и събития.Той е разположен на почти 5 000 м2 и посетителите му ще могат да се насладя тна разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар - от сутрешна йога, през куклен театър, кино вечер и,както и тематични и корпоративни събития. Архитектурата на обекта е авангардна, като Quartal е разположен на два етажа. В комплекса има много елементи на кръгова икономика - настилката е изградена от 80 хил. тухли, които са съхранени от съборена сграда на тухларна от Горна Оряховица, а контейнерите са пътували поне 20 годинии са натрупали хиляди километри.

От бизнес гледна точка – в Европа създателите на новия District са абсолютни първенци в обединяването на толкова много и различни качествени брандове под една шапка. Kато проект, ориентиран към хората, екипът на Quartal вярва, че архитектурата и дизайнът са от съществено значение за създаването на неповторимо клиентско изживяване.

Комплексът стартира с отварянето на Würstrasse, Mishka Bakery, Pasta Fresca della Pastaria, Coffero,Pantastic, Virtuoso Bubble Tea, Foku Street Food, Panuozzo dellaPastaria, Miral Foods, Unovo Breakfast & Brunch и Craft wines.

Екипът на Quartal District подготвя и първотоси голямо събитие, част от богат календар, който обещава новата локация на “Г.М. Димитров 81” да бъде една от най-актуалните в столицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай