Мрачен ден, температурите остават без промяна

Минимални температури - между минус 6° и минус 1°, максимални - между 0° и 5°

Мрачен ден, температурите остават без промяна | StandartNews.com

Облачността днес ще е значителна и на много места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, в Източна България временно силен север-североизточен вятър. Минимални температури - между минус 6° и минус 1°, максимални - между 0° и 5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна и на отделни места по южното крайбрежие ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 2°-3°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

В планините ще бъде предимно облачно. Ще има превалявания от сняг. Ще духа умерен североизточен вятър и ще има виелици и навявания. Остава студено, максимална температура на височина 1200 метра около минус 7°, на 2000 метра - около минус 13°.

През следващите дни до края на тази и в началото на новата седмица ще остане студено. В петък и събота вятърът ще остане от север, до умерен, в източните райони до силен. Облачността ще е предимно значителна и на отделни места ще превали слаб сняг. Температурите ще се понижат с още градус-два и в събота минималните ще са между минус 10° и минус 5°, а максималните - между минус 3° и 2°. В неделя вятърът ще се ориентира от северозапад и ще има по-значителни разкъсвания и временни намаления на облачността, а вероятността за валежи намалява. Дневните температури ще започнат да се повишават.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай