Петък,

Митьо Очите е приет по спешност в болница

От: Мартина Суботинова -
3113
Митьо Очите е приет по спешност в болница
A
A
A

Димитър Желязков-Очите е приет около 18:30 часа по спешност в специализираната кардиологична болница в Бургас „Сърце и мозък“.

Пулсът му е бил 200, а сърцето му е излязло от ритъм. Няма данни за състоянието му към този момент, информира Флагман.бг

Считаният и сега за главатар на наркоразпространението и рекета, въпреки близо 3-годишният му престой зад решетките, се е почувствал около 17 часа в необичайно състояние.

Бил в апартамента си в Несебър, днес не спортувал, както обичайно, казал около обед на Антигона – жената, с която живее вече 15 години, че не чувства добре.

Смятал, че е някакъв летен вирус, усещал, че организмът му е отпаднал. Следобедните часове обаче започнал да вдига рязко кръвно и усетил, че сърцето му не е ритъм.

Близък до семейството съобщи за медията, че е видял Антигона и Желязков и цялата им охрана в Спешното в Несебър около 17 часа, след което е бил транспортиран по най-бързия начин към МБАЛ „Сърце и мозък“ в Бургас.

Желязков е поставен на специална апаратура, която трябва сърцето до няколко часа в ритъм, ако това не стане ще се пристъпи към по-сериозни действия от страна на кардиолозите.

Сформиран е екип за наблюдението му. Смята се, че това са усложнения след прекаран тежък ковид в ареста.

Припомняме, че 49-годишният главатар на ОПГ от 12 души бе пуснат от Спецапелативния съд в София на 22 юли и оттогава се намира в Несебър с електрона гривна.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com