Люлеещ се стол и вкусно латино меню за обяд в София

Мебели на 200 години пренасят столичани в автентична хасиенда

Люлеещ се стол и вкусно латино меню за обяд в София | StandartNews.com

Знаете ли къде можете да опитате от уюта на латино хасиендите, вкусната кухня на аржентинците и удобството на старинните изящни мебели? Всичко това е събрано на едно място в центъра на София, на ул. Христо Белчев 12 – в хасиендата CANTEEN.

Новото заведение отвори вратите си за пръв път в петък и невероятната храна, както и изсуния интериор, го изтреляха с летящ старт.

Гостите на новата хасиенда бяха пленени от оригиналния мексикански начос, автентичното гуакамоле и още куп и куп вкусотии.

Освен това обстановката предразполагаше дълъг и приятен престой като за целта в ресторанта са подредени една дузина старинни мебели. Силно впечатление сред тях правят люлеещи се столове, които са на поне 200 години. Изящно реставрирани, те съсзават усещането на всеки гост, че ще намира в автенчина хасиенда преди повече от 200 години. Изключение прави само приятната латино музика. Всяка вечер тя е на живо и е тематично подбрана. Дори през деня по време на обяда звучат най-добрите латино парчета. За пушачите целия този уют е пренесен и в зимната градина. А днес по време на един от дните с „циганско лято“, тя бе особено пълна.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай