Любовна драма! Къде отиде Мая Манолова

Хората се чудят какво всъщност се случва

Любовна драма! Къде отиде Мая Манолова | StandartNews.com

Тръгнаха разнопосочни слухове около наша изявена политическа фигура.

Бившият депутат и лидер на партия Мая Манолова отново се е събрала с бившия си мъж, митничаря Мирен в родния им град Кюстендил. Двамата се видели и щракнали на общо фото покрай зимните празници. До тях, повече от щастлива, била единствената им щерка Ралица с внучето Максим, твърди Ретро.

Дъщеря им веднага качила общото фото в социалните мрежи, а потребителите на нета се чудят какво се случва.

Преди известно време се появиха слухове, че бракът между Мая и Ангел нещо куца и двамата дори заживели разделени.

Любовната им история и последвалия брак се превърна в една от най-драматичните в политиката.

Двамата с митничаря са заровили томахавките, се вижда от общото фото. Бившата омбудсманка  и митничаря се разведоха официално преди 13 години.

Но докато Мая Манолова се омъжи втори път, Милен си остана неженен и продължи да си живее в родния Кюстендил. Той заемаше ръководен пост в граничен пункт „Гюешево“, но вече не е на тази позиция.

Дъщеря им Ралица е близка и с двамата родители. Тя се омъжи на пищна церемония, в родния Кюстендил, през лятото на 2016 година за дългогодишния си годеник Мартин  и имат един син.Дълго време двамата с Ралица заемаха апетитни постове в държавната администрация.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи