Ламбо: Малко ме е страх от комитета на Мая

Реших,че ще играя тази вечер и следващата, ще играя и в Русе и после отивам пак малко при чичо доктор

Ламбо: Малко ме е страх от комитета на Мая | StandartNews.com

След претърпяната тежка операция за смяна на тазобедрената става, Стефан Данаилов ще е още тази вечер на сцената във Варна. Бях малко замаян като взех решението да се върна на сцената, тези прекрасни доктори малко ме ошашавиха. Така че ще играя още тази вечер. 

Боли, ще ме боли дълго време време, не клякай, не сядай. То голям кокал се счупи, голямо нещо. Помня как се протегнах да си взема лекарствата и след това ми заиграха краката и вместо да вървя, те спряха, каза в интервю за Би Ти Ви големият актьор. 

Реших,че ще играя тази вечер и следващата, ще играя и в Русе и после отивам пак малко при чичо доктор. В болницата, в която лежах, с такава любов са ме гледали хората, та чак не ми се тръгваше. Лекарите не бяха съгласни да играя и аз съм се подписал, че поемам цялата отговорност. Луда глава ли съм, не знам, но адреналинът ми действа и помага. Усетя ли публиката, забравям и болка и всичко.

Наблюдавам процесите много внимателно, каза Данаилов по повод на местните избори. 

 Навремето на Мая Манолова аз й казах, че не става за президент. Но я смятам за най-удачното ни предложение за кмет на София. Но има един проблем. Аз се плаша от екзалтирани жени. При предишните избори Елена Йончева прекали с остротата и негативизма. И Корнелия Нинова прекали.

Плаша се малко от инициативния комитет на Манолова. Кресливи са. Те са млади хора, които са много остри и напрягащи, а тя е склонна да поеме това, да не вземе да оглави това викане, каза още Данаилов. Аз трябваше да вляза в този инициативен комитет, но не са ме канили и няма да вляза, каза още Данаилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай