Край с "паяците" и скобите! Идва нов душманин

Къде вече се практикува

Край с "паяците" и скобите! Идва нов душманин | StandartNews.com

Идва нов, революционен метод за преместване на неправилно паркирали автомобили.

Поставянето на скоба на автомобил, който пречи на движението, изобщо не помага на другите водачи.Те все още трябва да се „борят“ с него, да го заобикалят или изобщо пък да не могат да преминат. За да се справят с такива автомобили, властите обикновено прибягва до изтеглянето на подобни автомобили, но тази процедура отнема много време, предизвиква хаос в района и е сравнително скъпа.

Простото преместване на автомобила на някой близък паркинг и уведомяването на водача, че автомобилът му е преместен, изглежда по-добро решение. Освен това шофьорът все пак може да бъде глобен  и трябва да плати таксата за паркинга, където са преместени автомобилите му.

Китайските власти разглеждат този ход не като наказание за неправилно паркиране, а като помощ, предлагана на водачите с помощта на робот. Процедурата е проста и е описана подробно във видеоклип във Facebook. Полицейският служител идентифицира автомобил, който е неправилно паркиран, и разполага робота.

Това е платформа на колела, използваща хидравлична система за повдигане, която влиза под въпросния автомобил, разширява се, захваща колелата, повдига автомобила от земята и просто го премества, направлявана от полицая.

Платформата позволява превозното средство да бъде теглено напред, назад, настрани и дори да се завърти на 360 градуса, ако е необходимо. Китайските полицаи използват роботите за паркиране със захват на колелата през последните няколко месеца в рамките на изпитания и изглежда ги намират за полезни, пише Факти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
maxxxx
преди 4 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи