Кралев подгони Ицо Хазарта. Какво направи с песните му

Продължава скандалът между двамата

Кралев подгони Ицо Хазарта. Какво направи с песните му | StandartNews.com

"Това е депутатът Христо. Депутатът Христо както обикновено присъства щадящо на работното си място в парламента.P.S.: Може би не е лошо и Народното събрание да попадне в обсега на мащабната акция за противодействие на наркоразпространението, под кодовото име „Бяло“.

Това написа Красен Кралев, депутат от ГЕРБ, на профила си днес. И пусна снимки от столовата на парламента с популярни думи от парче на Ъспурт, леко променени:

"Господин депутатът гледа девствено. Естествено, хапва нещо евтино". Намеквайки за евтините цени в столовата, която Хазарта посещава редовно, но това важи и за половината депутати от всички групи, пише Марица.

Няколко часа по-късно Хазарта се включи с пост като коментар на Кралев. "Тежък компромат, признавам. Хванахте ме, че ям. Очевидно това е грях, който вие не познавате", написа Хазарта, депутат от ПП.

Отдолу пловдивският му колега Росен Костурков настоя за тест за бяло, като прогнозира, че доста хора от ГЕРБ могат да се провалят на него, включително и заместник-председатели.

Всъщност, трябва да признаем, че Хазарта първи атакува бившия спортен министър в прочутия си разказ за дните му в парламента.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай