Комплекс Мальовица – подходящо място за отдих и през есента и през зимата

Комплекс Мальовица – подходящо място за отдих и през есента и през зимата | StandartNews.com

Обновеният комплекс Мальовица предлага отлична възможност да прекарате няколко дни сред природата извън шума на големия град и то без да пътувате много. Курортът се намира само на час и половина с кола от Столицата и на малко повече от 2 часа от втория по големина български град Пловдив.

 

            Освен за семейна почивка и релакс, комплекс Мальовица е подходящо място за провеждане на работни срещи, тиймбилдинг, семинари и обучения от всякакъв тип. В последните две лета от курорта предлагат и зелени училища за ученици, които могат да бъдат осъществени и по специална заявка в рамките на учебната година без значение кой е сезонът. През зимата могат да бъдат организирани и ски училища.

 

            Комплекс Мальовица предлага модерна мултифункционална зала за семинари и презентации, зала „Музей Алпинист“ с 50 места и работна зала „Мальовица“ с 40 места.

 

            До края на месеца са в сила и по-ниските цени за ранни записвания за зимния сезон. Всички запалени скиори или просто любители на планината могат да запазят своята зимна почивка в комплекс Мальовица до 31.10.2023 година с 20% отстъпка. В курорта освен да се насладите на красивата природа и да се впуснете в ски спортове, можете да се отпуснете в отличния уелнес център, както и в панорамния ресторант с гледка към пистите и очарователния връх Мальовица.

 

            До края на месеца можете да се възползвате от 20% отстъпка при закупуване на тридневен новогодишен пакет, включващ неповторима новогодишна вечеря със специално меню, DJ парти, богата фолклорна програма и още много изненади от комплекс Мальовица.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай