Хасково почерня от полиция. Какво става?

Тече полицейска спецакция

Хасково почерня от полиция. Какво става? | StandartNews.com

Хасково почерня от полиция. В града тече специализирана операция срещу битовата престъпност, контрабандата на акцизни стоки, опазване на обществения ред, издирвани лица и престъпления, свързани с политическите права на гражданите.

Това съобщи намиращият се на едно от местата на операцията директор на ОД на МВР-Хасково старши комисар Любомир Николов.

Униформените ще проверяват и за извършители на кражби и грабежи, както и за такива разпространяващи наркотици в цялата област. Той уточни, че на територията на областта се извършват проверки в квартали, вилни зони, адреси и места, за които има сигнали за нерегламентирана престъпна дейност.

Целта на акцията е да не се допусне купуване и продаване на гласове“, допълни старши комисар Николов. В операцията участват сили на охранителна, криминална и икономическа полиция, подпомогнати от жандармеристи.

Пътни полицаи ще извършват засилени проверки на хора и автомобили във връзка с нарушения по Закона за движение по пътищата за недопускане на пътни инциденти. До 10:00 часа са образувани две производства за държане на наркотици - едно бързо в Хасково и едно досъдебно Свиленград.

В управлението в Димитровград е заведено досъдебно производство, при което са иззети близо 500 артикула на защитени марки. Проверени са 527 души и 359 моторни превозни средства.

Издирени са трима души и са задържани петима. Проверени са пет пункта за черни и цветни метали, три автоморги, две заложни къщи и 11 питейни заведения. Извършени са проверки на 62 търговски обекта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай