Харалан Александров разкри уникално предсказание на Ванга

За тримата генерали, които ще ни спасяват

Харалан Александров разкри уникално предсказание на Ванга | StandartNews.com

Изникват няколко въпроса със статията за Радев в "Дойче веле". Редакторът е сложил бомбастично заглавие. Въпросът е дали това е дипломатично. Това каза Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет на президента в "На фокус" по Нова тв. 

"Нищо взривоопасно няма в посещението на Радев в Германия. Ние отдавна знаем, че е проевропейски навън и проруски вътре, но защо чак сега го откриват. Всеки лидер е принуден да поддържа двоен интерфейс", коментира антропологът Харалан Александров.  

"За толкова години не се разбра дали е натовски генерал или е дългата ръка на Путин. Фригидното поведение не е маркер за висок интелект. Тропането с крак не е начина. Поведението на Радев е съвършено нормално. Каква е идеята за статията за Румен Радев, защото не е излязла случайно. Замисъл има, но дали мога да стигна до него?

Моята лична хипотеза е, че по някакъв начин това е свързано с проблема с Македония. Ние сме подложени на огромен натиск и президента явно е пречка със своята позиция", допълни Гълъбова, предаде Блиц. 

"Кого да натиснеш, освен Петков? Той изглежда толкова лесен за мачкане. Толкова е мек и уязвим. Друг е въпросът с Румен Радев. Президентът преподава обществено мнение в тази страна и има силна позиция. Той е много последователен и има рязка форма на популизъм. Той е говорител на настроенията на мнозинството.

В този кабинет има трима ключови министри на Радев - Василев, Петков и Рашков. Мнозинството, което го подкрепи, са партиите, които подкрепиха Радев. Усещането е, че Радев е на власт", каза Харалан Александров. 

"Аз не мисля, че бащата иска да убие децата си, а иска да ги нашляпа. Радев го прави с ласкава бащинска длан. Те правят много грешки, много са палави. Където не са под окото на бащата, правят бели.

Много им се радваме, че са палави. Стефан Янев не е извънбрачното дете, а е със статут на баща. Попаднах на нова теория на вангелистите и според една от версиите тя е предсказала, че трима генерали ще спасят България. Това са Радев, Янев и Борисов, разбира се", каза Александров. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай