Карбовски скочи. Обвинението към Прокопиев

За всички тиражирани лъжи към него

Карбовски скочи. Обвинението  към Прокопиев | StandartNews.com

Неолиберална лъжа е, че съм осъден за реч на омразата и по повод оплакване на Радослав Стоянов от БХК за дискриминация на ЛГБТ. Toва написа във профила си във Фейсбук журналистът Мартин Карбовски, който вчера бе номиниран за член на СЕМ, което предизвика множество негативни коментари.

"Лъжата беше пусната от БХК на първа инстанция, тиражирана от медиите на Прокопиев и жълтите вестници, които не публикуваха нищо, когато на последна инстанция с моя адвокат Борис Рафаилов осъдихме Радослав Стоянов и БХК, и дори взехме пари за съдебни разходи.

Вторият случай, съдът още на втора инстанция постанови, че няма мизогинизъм в женския род на думата "политика", което се потвърди на последна инстанция пак с помощта на адвокат Борис Рафаилов", уточни журналистът.

Той публикува в YouTube канала си видео, в което коментира номинацията му за член на СЕМ заяви, че "не иска да става чиновник", защото това му прилича на ранно пенсиониране.

С екипа му имали други планове - "да снимат това, което си пожелаят, без да имат началници, каквито имат чиновниците". "Това са еничари, дошли за малко на власт, които ще направят всичко възможно да прецакат не една съдба. Не става въпрос за моята съдба, моята е простичка и едва ли сочи към Съвета за електронни медии", коментира Карбовски, визирайки настоящото правителство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай