Каракачанов: Паниката не носи нищо добро

Трябва много ясна програма за следващите месеци

Каракачанов: Паниката не носи нищо добро | StandartNews.com

От тук нататък има два варианта - или ново правителство в рамките на този парламент и това мнозинство, с или без сегашния министър-председател - въпрос на разговори в коалицията, или предсрочни избори. Това коментира пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Диалогът трябва да доведе до разбирателство, до ясна програма в рамките на следващите 7-8 месеца, разписана по месеци и дните в месеца кога какво ще се случва, каза още той.

"Не общи приказки, а разписани във времето", коментира Каракачанов. - Не приемам факта, че трябва да научаваме подобни новини за оставки на министри от медиите, при ясно регламентирано в коалиционното ни споразумение как става това.

Вицепремиерът смята, че разумните гласове на обществото, а не хвърлящите камъни, бутилки и бомбички срещу полицията и търсещите кръв, трябва да бъдат чути.

"Паниката никога не е носила нищо добро", каза той и добави, че здравият разум, спокойствието и подадената ръка за диалог са разумното нещо, което трябва да се направи, с уговорката, че фактите можело да го опровергаят, но това е мнението му и на ВМРО какво е добро за страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай