Кандидат-президент се бие с доктор заради ваксина (Видео)

Венци Чикагото нападнал лекаря, тъй като имунизиран човек починал

Кандидат-президент се бие с доктор заради ваксина (Видео) | StandartNews.com

Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, нападна личен лекар в Ново село, Русенско.

От видео, излъчено на живо във фейсбук става ясно, че причината е поставена ваксина, след която, по думите на Ангелов, имало трагични последици, съобщи БНТ.

Вижда се бурен спор, окървавен лекар и Ангелов, който е превързван от медицинска сестра. На последните избори Венцислав Ангелов беше кандидат за президент, но ЦИК не го допусна до участие заради проблеми в документите.

В здравната служба в 10:30 сутринта Венци Чикагото и съпругата на починал ваксиниран човек от селото са влезли в кабинета на д-р Ивайло Иванов. Потърсили му сметка защо, според тях, той е задължил въпросния мъж да се ваксинира с "Янсен", и казал ли е докторът, че мъжът не трябва да се ваксинира с нея, ако има сърдечни проблеми.

По време на спора докторът бута телефона, с който Ангелов снима и започва боричкане, а в края се вижда кръв по доктора. Кръвта вероятно е от Венцислав Ангелов, който е превързван от медицинска сестра. Въпреки думите на Ангелов, хората от селото казват, че д-р Иванов не е задължавал никого да се ваксинира и всички го описват като добър специалист, който винаги помага на хоратам, съобщава БНТ.

Д-р Иванов отказа да коментира случилото се с мотив, че ще стори това след като се посъветва с адвокатите си.

Венцислав Ангелов обаче изрази версията си:

"Беше поради факта, тъй като му казах, че е европейско изискване вв всички ваксинационни центрове да има кратките характеристики на ваксините, които ги има в България. И му казах - защо нямате кратките характеристики на продуктите, които предлагате и тогава получих два юмрука в лицето, без да съм му посегнал или обидил", обясни Чикагото.

Ангелов сподели още, че ще отнесе случая до прокуратурата, тепърва се очаква и позицията на д-р Иванов.

 

Вижте всички актуални Новини

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай