Калканджиева: Криза е, нямам пари

Ние сме просто истински хора и когато полудеем, полудяваме, казва някогашната миска

Калканджиева: Криза е, нямам пари | StandartNews.com

„Да, от време на време ми идва да хвърля едно яйце. Нормално е. Криза е и нямам и пари. Тачо е осъден на 5000 лв. гаранция и 2000 лв. адвокат. Ние сме просто истински хора и когато полудеем, полудяваме”. Това коментира пред Нова тв носителката на титлата „Мис България 1995” и шефка на модна агенция „Визаж” Жени Калканджиева. На 6 май тя бе арестувана за дребно хулиганство, след като вдигна скандал пред съседи от блока, в който живее и замери с яйце колата им. Ден по-късно Калканджиева бе освободена. Делото ѝ е отложено за 25 юни, за да бъдат разпитани още свидетели.

ВИЖ ОЩЕ:Калканджиева остава и без дом

Две седмици по-рано съпругът ѝ, Стефан Манов-Тачо, също бе задържан след съседски скандал, при който нанесе побой над комшия от блока. Той бе пуснат под гаранция.

„Смятам, че едни хора искат да ме използват за пари. Изгоних мъжа ми. От две седмици го няма”, каза Калканджиева. И продължи: „И се използват моите неща, за да ми вземат пари тези хора. Опитват се да го съдят за опит за убийство. А той въобще не се опитвал да убие абсолютно никой”.

Някогашната миска обяви, че скандалът е започнал след размяна на псувни между съседа и нейния мъж, който слязъл на улицата по чорапи. После Тачо ударил опонента си по носа. Има тежка ръка, каза тогава Жени.

Пострадалият обаче твърди, че са му нанесени множество удари по лицето и тялото. „Ние не сме зли хора. Тачо се изнесе, какво искат повече. Това нормално ли е. Пред вашата входна врата, където живее детето ви, някой да накълца… имайте в предвид, че това не е накълцано за три секунди”, коментира Калканджиева повода за скандала, заради който бе арестувана – малки хартийки, пръснати пред прага на врата на жилището ѝ. Тя заподозряла съседите, че искат да ѝ направят магия.

„Около 19 часа Евгения слезе на нашия етаж. Изсипа нещо пред вратата – някакви хартийки, които са нарязани и впоследствие започна да блъска и да обижда”, разказа съседка на Калканджиева.  „Като излязохме, тя тръгна да удря мама. Почна да ни обижда. Почна да говори за баща ми, който почина преди 8 години”, посочи момичето от нападнатото от Калканджиева семейство. „Извикахме полиция. Затворихме се долу в колата, да сме далече от нея. Викнахме линейка, защото на мама ѝ стана лошо”, добави момичето. То разказа, че често, късно през нощта от апартамента на Калканджиева се чували скандали и силна музика. „Чува се в целия квартал”.

ВИЖ ОЩЕ: Жени Калканджиева: Махнете се от вратата ми

„Постоянно влизат непознати хора в сградата. Скандалите са всеки ден. Горе хвърлят разни неща. Будят ни през нощта. Тя крещи по стълбите: „помощ, помощ!”… „Подписката я събрахме след жестокия и безскрупулен побой”, заяви съпругата, чиито мъж е пребит от Тачо. Тя посочва, че 80% от живущите искат Калканджиева и семейството ѝ да се изнесат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай