Калканджиева остава и без дом

Съседите правят подписка скандалното семейство веднага да напуска коеперацията в Бояна.

Калканджиева остава и без дом | StandartNews.com

 

Някогашната Мис България Жени Калканджиева е заплашена да остане и без детето, и без къщата си. Всичко това се случи заради съседска драма от вчера, която прерастна в хорър и завърши с ареста на бившата шеста по красота в света в ареста.

Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) е започнала проверка на Жени Калканджиева, съобщи по-рано „Топ Преса“, позовавайки се на свои източници. В момента в сградата на Шесто РУ районно в София има служители на социалните служби.

В ареста е и съпругът й  – Стефан Манов – Тачо, който беше там преди 10-тина дни след сбиване отново със съседите си. Комшията му дни наред вадеше болнични и показваше синините от крушетата на Тачо, а днес вече обяви, че ще заведе дело в съда.

Докато социалните работници умуват дали това са двамата най-подходящи родители за отглеждането на 10-годишния Георги, който вместо да празнува именния си ден, стои в полицеското управление, в кооперацията в кв. „Бояна“ върви подписка от всички съседи, които искат скандалното семейство да се изнесе веднага.

Ралица и Маги Захариеви, които бяха потърпевши от Калкаднжиева вчера разказват как в беса си тя хвърляла яйца през терасата по колите пред блока, а после обиждала нецензурно полицаитe. Самата Калканджиева пък обяснява, че съседите й правили магии и й съсипвали живота и семейството.

След вчерашния скандал вече е ясно, че животът на Калкаджиева се обръща с главата надолу.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай